Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، انتقال صوت بر بستر اینترنت یا  VoIP، در اواسط دهه ۱۹۹۰ معرفی شد و از آن زمان راه‌حل‌های متعددی مبتنی بر فناوری VoIP، برای کسب‌وکارها جهت ایجاد تماس‌های تلفنی ارزان با استفاده از ارتباط اینترنتی ارائه‌شده است.

VoIP نسبت به دیگر سرویس‌ها ارزان بود و توانست تحولات زیادی در روش‌های ارتباطی ایجاد کند تا جایی که نحوه‌ی برقراری ارتباط کسب‌وکارها را به کلی تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران نیز چندین سال است که بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها جهت ارتقا سیستم ارتباطی خود از فناوری VoIP بهره می‌گیرند و بسیاری از شرکت‌های دارنده‌ی پروانه FCP اقدام به ارائه‌ سرویس‌های VoIP نموده‌اند. در این مقاله تلاش می‌کنیم اپراتورهای ثابت ارائه دهنده خدمات VoIP را به لحاظ امکانات و قیمت سرویسشان با یکدیگر مقایسه کنیم تا زمینه‌ای برای تصمیم گیری راحت‌تر شرکت‌های متقاضی این فناوری فراهم آید.

رسپینا (نکسفون)

رسپینا با ارائه‌ی دو راهکار مبتنی بر VoIP ، نیازهای ارتباطی سازمان‌های بزرگ و کوچک را در نظر گرفته است. این سرویس با نام تجاری نکسفون به عنوان تلفن ثابت سازمانی (VoIP) به بازار عرضه شده است و در قالب دو راهکار پرو و پرایم ارائه می‌شود. رسپینا همچون سرویس پهنای باند اختصاصی، سرویس تلفن خود را نیز تنها به سازمان‌ها ارائه می‌دهد.

نکسفون پرو مبتنی بر فناوری Hosted PBX طراحی شده است. سرویس تلفن Hosted PBX از ارتباطات IP برای برقراری تماس‌های تلفنی استفاده می‌کند و به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تماس‌ها را بر روی اینترنت برقرار نمایند. Hosted PBX برخلاف سیستم‌های سنتی به سخت‌افزارهای پیچیده نیاز ندارد.، به همین دلیل مشترکین نکسفون پرو نیاز به خرید تجهیرات ندارند و سرویس تلفن آن‌ها بر روی سرورهای ابری رسپینا میزبانی می‌شود. امکان بهره‌گیری از این سرویس روی سیستم عامل‌های  iOS و Android  با اپلیکیشن نکسفون و همچنین روی پنل تحت وب نکسفون امکان‌پذیر است. لازم به ذکر است شرکت رسپینا اعلام کرده است که این سازمان اولین شرکتی است که به صورت کامل این سرویس را در ایران راه‌اندازی نموده است.

نکسفون پرایم نیز سرویس تلفن سازمانی  مبتنی بر سیپ ترانک (SIP Trunk)  است. رسپینا سرویس نکسفون پرایم را به سازمان و شرکت‌هایی توصیه کرده است که از پیش به دستگاه و تجهیزات PBX و متخصصین VoIP در داخل سازمان خود مجهز هستند و در حال حاضر برای افزایش ظرفیت و کیفیت تماس‌ها و کاهش هزینه‌ها می‌توانند از این سرویس بهره‌مند گردند.

شاتل

سرویس VoIP سازمانی شاتل، با نام شاتل تاک سازمانی به بازار ارائه می‌شود. این راهکار بر بستر فن‌آوری سیپ ترانک پایه‌گذاری شده است. این سرویس ویژه کسب‌وکارهایی طراحی شده که قصد دارند با تکیه ‌بر قابلیت‌هایی همچون مقیاس‌پذیری، انعطاف‌پذیری و سفارشی‌سازی، به خدمات ارتباطی با کیفیت با هزینه‌ای مناسب خود دست یابند. شاتل اعلام کرده است صرف‌نظر از بزرگی یا کوچکی کسب‌وکار، می‌تواند متناسب با نیازهای ارتباطی از این راهکار و ویژگی‌های آن بهره‌مند شد. سرویس این سازمان نیز روی اپلیکیشن شاتل تاک قابل بهره‌برداری است ولی حتما باید به اینترنت شاتل دسترسی داشته باشید.

شاتل سرویس Hosted PBX ارائه نمی‌دهد و خدمات VoIP این مجموعه به ارائه سیپ ترانک محدود شده است. شاتل این سرویس را به کلیه کاربران سازمانی و خانگی ارائه می‌دهد.

صبانت

سرویس‌های تلفن صبانت، با نام تجاری صباتل به بازار ارائه می‌شود؛ برای بهره‌گیری از صباتل باید حتما از یکی از سرویس‌های اینترنتی صبانت استفاده کرد. صباتل مبتنی بر فناوری سیپپ ترانک طراحی شده است و بر روی سیم مسی، فیبر و به صورت وایرلس قابل ارائه است. لازم به ذکر است صبانت سرویس تلفن دیگری به منظور ایجاد صرفه‌های اقتصادی برای سازمان‌ها و شرکت‌ها با نام سرویس IP-BX به بازا ارائه کرده است. صباتل دارای سافت‌فونی است که درصورت اتصال تلفن همراه به سرویس اینترنت صبانت، کلیه‌ی امکانات یک سرویس تلفن ثابت روی تلفن همراه فراهم می‌گردد.

پیشگامان

پیشگامان سرویس تلفن ثابت خود را با استفاده از جایگزینی سافت سوییچ‌ها با تجهیزات قدیمی مخابراتی ارائه می‎دهد. و این سرویس ضمن برقراری ارتباط با کیفیت‌تر و ارزان‌تر در مقایسه با خطوط تلفن کنونی، امکان بهره‌گیری از خدمات ارزش‌افزوده برای این خدمت را نیز فراهم خواهد آورد. متقاضیان تلفن ثابت پیشگامان می‌بایست از یکی از خدمات اینترنتی پیشگامان استفاده نمایند.

آسیاتک

سرویس آسیاتل راهکار تلفن ثابت آسیاتک است که برای کاربرانی که به اینترنت آسیاتک دسترسی دارند، این امکان را  فراهم می‌آورد که تمامی ارتباطات تلفنی خود را بر روی بستر  اینترنت و با پروتکل VoIP  برقرار نمایند. سرویس آسیاتل دارای اپلیکیشن مختص خود است که از طریق این اپلیکیشن امکان برقراری تماس وجود دارد. لازم به ذکر است این سرویس برای شرکت‌ها، کارخانه‌ها و سازمان‌هایی که دارای مراکز تماس یا خطوط متعدد تماس داخلی یا خارج از سازمان هستند، بسیار کاربردی است، اما درصورت لزوم این سرویس به مشترکین خانگی نیز ارائه می‌گردد.

آسیاتل مبتنی بر فناوری سیپ ترانک طراحی شده است و شرکت آسیاتک سرویس تلفن مبتنی بر Hosted PBX ارائه نمی‌دهد.

مقایسه تعرفه VoIP  اپراتورهای ثابت

قیمت‌ها به ریال درج شده است

در جدول زیر نیز می توانیدبه طور خلاصه ویژگی‌های خدمات VoIP اپراتورهای ثابت را مقایسه کنید.

سرویس تلفن هر کسب‌وکار پلی ارتباطی میان سازمان و مشترکین آن است، برای ارتقا سطح مشتری‌مداری سیستم تلفن سازمان باید به روز گردد.

ویژگی‌های ارتباطی مورد نیاز سازمان خود را بررسی و آن را با سرویس های موجود در بازار بسنجید. پس از مقایسه‌ی قیمت و  ویژگی‌ها، تجربه‌ی کاربران از استفاده از این سرویس‌های تلفنی، میزان هماهنگی و پشتیبانی سرویس را بررسی نمایید تا بتوانید بهترین ارائه دهنده سرویس تلفن سازمانی را برای همکاری انتخاب نمایید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4738613

منبع: مهر

کلیدواژه: تلفن ثابت کاربران اینترنت سرعت اینترنت گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی بانک پارسیان گردشگری بانک ملی استخدام سایپا قیمت دلار غذای سالم کسب و کارهای اینترنتی جاذبه گردشگری بانک مرکزی ایران اربعین حسینی اپلیکیشن موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟