Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این مدت معلمان و دانش‌آموزان در همه جای دنیا تلاش کردند تا آموزش و یادگیری را با وجود تعطیلی اکثر مدارس و مراکز علمی و موانع و سختی‌های موجود، منظم و سخت‌کوشانه دنبال کنند.

اما برخی از دانش‌آموزان، به‌ویژه در کشورهایی که زیرساخت‌های اینترنتی قابل اتکایی ندارند، با دشواری می‌توانستند به منابع درسی خود دسترسی یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود آن‌که زیرساخت‌های اینترنت و آی‌تی در کشور عزیزمان در سال‌های اخیر پیشرفت‌های قابل تحسینی داشته است، هنوز هم دسترسی عادلانه‌ همه‌ دانش‌آموزان به اینترنت و ابزارهای الکترونیکی با چالش‌هایی روبه‌روست و دست کم بخشی از دانش‌آموزان برای دسترسی به سرویس اینترنت پرسرعت با دشواری‌هایی روبه‌رو هستند.

برای مثال با توجه به این‌که بسیاری از دانش‌آموزان به اینترنت ثابت قابل اتکا و مطمئنی دسترسی ندارند، ناگزیرند از اینترنت همراه برای مطالعه دروس و انجام تکالیف خود استفاده کنند. اما استفاده از اینترنت‌ همراه افزون بر پرهزینه بودن، دانش‌آموزان را با چالش‌های بسیاری روبه‌رو می‌کند.

علاوه بر دانش‌آموزان، مدارس و کادر آموزشی نیز برای برگزاری کلاس‌های آنلاین و ایجاد بستر مناسب برای آموزش مستمر و باکیفیت با چالش‌های بسیاری روبه‌رو هستند. به ویژه آن‌که معلمان و مربیان ناگزیرند برای آموزش آنلاین از تجهیزات و زیرساخت‌های نوپای آموزش مجازی در مدارس استفاده کنند که هنوز از استحکام و کیفیت کافی برخوردار نشده است. این موضوع نیز مدارس را با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو کرده است.

۵ چالش عمده‌ی مدارس در رویارویی با تحصیل آنلاین دانش‌آموزان عبارتند از؛

* دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت یا پهنای باند اختصاصی

* نبود امکاناتی همچون سرورهای اختصاصی یا اشتراکی برای تبادل سریع‌تر و ارزان‌تر داده‌های آموزشی

* مشکل در دریافت لینک امن و قابل اعتماد و هزینه بالای دسترسی به آن برای مدارس

* هماهنگی در دریافت لینک ارتباطی میان مدارس و دیتاسنتر محل نگه‌داری سرورهای آموزشی

* هزینه‌ بالای تبادل داده میان سرور آموزشی، مدارس و دانش‌آموزان

با اینترنت پرسرعت شاتل مدرسه را به خانه بیاورید!

شاتل در این روزهای سخت شرایطی فراهم کرده است تا همه‌ دانش‌آموزان و مدارس در سراسر کشور بتوانند با پرداخت هزینه‌ای اندک به اینترنت پرسرعت ثابت با کیفیت و پایدار دست‌رسی یابند، با آسودگی خاطر در خانه بمانند و با استفاده از ابزارهای اینترنتی درس بخوانند.

بی‌تردید این اقدام در شرایطی که شیوع ویروس کرونا همه‌ مراکز آموزشی کشور را به تعطیلی کشانده است، می‌تواند بسیار مورد استقبال دانش‌آموزان و مدارس قرار گیرد. پیشنهاد ویژه شاتل شامل دو بخش است. بخش اول ویژه دانش‌آموزان و بخش دوم ویژه مدارس و مراکز آموزشی.

پیشنهاد ویژه دانش‌آموزان

در این پیشنهاد، دانش‌آموزان عزیز سراسر کشور می‌توانند بسته‌ ویژه‌ی دانش‌آموزان، شامل اشتراک ۳ ماهه اینترنت پرسرعت ثابت، حداقل سرعت تضمین شده ۲ مگابیت بر ثانیه، سرعت تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه،۵۰ گیگابایت حجم اینترنت به همراه ۵۰ گیگابایت هدیه، نصب رایگان، تنها با پرداخت ۴۵ هزار تومان دریافت کنند. در این پیشنهاد حجم اینترنت مصرفی دانش‌آموزان در سامانه آموزشی شاد نیز کاملا رایگان خواهد بود.

همه دانش‌آموزان می‌توانند برای بهره‌مندی از این شرایط استثنایی و سفارش سرویس به بخش سفارش آنلاین در وب‌سایت شاتل مراجعه یا با شماره سراسری ۹۱۰۰۰۰۰۰ تماس حاصل فرمایند.

پیشنهاد ویژه مدارس

در این پیشنهاد مدارس و مراکز آموزشی می‌توانند سرویس‌های متناسب‌سازی شده و مقرون به‌صرفه‌ اینترنت پرسرعت، پهنای باند و میزبانی سرور شاتل را با تخفیف‌های استثنایی دریافت و بسترهای مناسب برای آموزش آنلاین دانش‌آموزان خود را فراهم کنند.

مدارسی که علاقه‌مند به مذاکره و استفاده از این شرایط بسیار ویژه باشند، می‌توانند برای دریافت مشاوره و انتخاب بهترین و مناسب‌ترین راهکار با شماره ۹۱۰۰۰۹۹۹ تماس برقرار کنند و از آخرین اطلاعات درباره این‌ راهکارها مطلع شوند.

کد خبر 5044185

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت آموزش آنلاین ویروس کرونا فناوری فضایی تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل گوشی هوشمند واکسن کرونا ایرانسل ایستگاه فضایی بین المللی شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا تولید دانش بنیان ماهواره آمازون اینترنت پرسرعت دانش آموزان روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در این طرح که جشنواره علمی و مهارتی شهید فخری زاده نامگذاری شده است،  65 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور در کارگاه های آموزشی با رشته های مکانیک، پزشکی، علوم آزمایشگاهی، تأسیسات، برق، کامپیوتر، آشپزی و نجاری آشنا شدند.

قاسم فضل اللهی دبیر این جشنواره گفت: حضور دانش آموزان در این جشنواره نقش موثری در ارتقای نمرات مستمر آنها و کسب تجربه دانش آموزان برای حضور در رقابت های فنی و مهارتی کشوری دارد.

مرحله بعدی این جشنواره در تابستان امسال برگزار می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت