Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرف‌دارترین راهکارهای دست‌رسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است... - اخبار بازار -

اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرف‌دارترین راهکارهای دست‌رسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است. پایدار بودن، مقرون به صرفه بودن، قابلیت اشتراک بین تمام کاربران حاضر در یک محل و دست‌رس پذیری آسان از جمله ویژگی‌هایی‌ست که موجب محبوبیت اینترنت پرسرعت ثابت در بین کاربران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مدت‌هاست که ارایه‌ی این سرویس روی  خطوط فیبر نوری  با محدودیت‌هایی روبه‌روست و کاربران این خطوط فرصت انتخاب سرویسی مناسب و منطبق بر نیاز و درخواست خود را از دست داده‌اند.

اما چرا ارایه سرویس  DSLروی خطوط فیبر نوری امکان‌پذیر نیست؟ برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید انواع خطوط تلفن موجود در بستر مخابراتی ایران را بشناسیم.

آشنایی با انواع خطوط تلفن در ساختار مخابراتی کشور

ارایه خط تلفن ثابت معمولا با برقراری ارتباط میان مرکز تلفن و محل دریافت‌کننده انجام می‌شود. اما در بیشتر مواقع این ارتباط نه به صورت مستقیم که با توزیع از طریق یک کافو مخابراتی انجام می‌شود. کافوها جعبه‌ّهای فلزی خاکستری یا سفید رنگی هستند که در کوچه‌ها و خیابان‌ها نصب می‌شوند و از تعداد زیادی ترمینال و تجهیزات مخابراتی تشکیل شده‌اند. خطوط تلفن از مرکز مخابراتی به این کافوها می‌آیند و از آن‌جا به محل مشتری می‌روند. این خطوط غالبا در سه دسته‌بندی مختلف ارایه می‌شوند. البته ممکن است انواع دیگری از خطوط تلفن نیز در زیرساخت‌های مخابراتی کشور وجود داشته باشد، اما این سه دسته‌بندی رایج‌ترین خطوط تلفن در شبکه‌ی زیرساخت تلفن شهری را تشکیل می‌دهند:

سیم مسی: که قدیمی‌ترین شیوه‌ی توزیع خطوط تلفن است.

فیبر نوری: فناوری جدیدی که بستر انتقال صدا و داده را به کافو منتقل می‌کند و پس از آن خط تلفن به کمک سیم مسی بین درخواست‌کنندگان ساکن در یک منطقه توزیع می‌شود.

PCM: یک سیم مسی که از مرکز تلفن تا کافو و از کافو تا ورودی ساختمان به عنوان یک خط منتقل و در ورودی ساختمان تعداد بیشتری خط تلفن از آن منشعب می‌شود.

چرا ارایه سرویس اینترنت پرسرعت روی خطوط فیبر نوری فقط توسط شرکت مخابرات ایران امکان‌پذیر بود؟

خطوط تلفن ساخته شده از زوج سیم مسی، قابلیت انتقال 256 باند فرکانسی را دارند که فقط از دو باند آن برای انتقال صدا در تلفن شهری استفاده می‌شود. انتقال داده‌ها در سرویس اینترنت پر سرعت به گونه‌ای‌ست که فقط بر بستر زوج سیم مسی و با استفاده از باندهای فرکانسی باقی‌مانده امکان‌پذیر است. یعنی از تجهیزات ارایه کننده اینترنت پرسرعت تا مودم مشترک، بستر ارایه باید کاملا مسی باشد. اتفاقی که در مورد خط‌های فیبرنوری می‌افتاد این بود که در بخشی از مسیر، وجود فیبر موجب قطع شدن کانال ارتباطی و مانع از ارایه سرویس اینترنت روی این خطوط می‌شد. بنابراین تجهیزات ارایه اینترنت باید بعد از خطوط فیبر نوری یعنی در کافو مخابراتی قرار می‌گرفتند. اما به جز شرکت مخابرات ایران که مالک این کافوها و تجهیزات به شمار می‌رفت، هیچ‌یک از ارایه‌کنندگان اینترنت نمی‌توانستند تجهیزات ارایه‌ی سرویس را بعد از فیبر نوری مستقر و ارایه سرویس را از این طریق برای کاربران میسر کنند.

 

بهترین و مناسب‌ترین سرویس اینترنت ثابت روی خطوط فیبر نوری چیست؟

در حال حاضر برخی از شرکت‌های ارایه کننده‌ی اینترنت ثابت همچون شاتل، برای اولین بار امکان جدیدی در اختیار دارند که به کمک آن می‌توانند، تجهیزات مورد نیاز برای سرویس‌دهی را بعد از فیبر نوری مستقر کنند و از این رو فیبر دیگری مانعی برای ارایه سرویس اینترنت ثابت به مشتریان به شمار نمی‌آید.

ارایه سرویس‌های ADSL و VDSL بر این بستر بهترین پیشنهاد برای اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری است که می‌تواند بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.

شاتل نخستین ارایه کننده‌ی خدمات اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری

   شاتل  به عنوان نخستین شرکت ارایه کننده‌ی خدمات اینترنت در بخش خصوصی کشور ارایه سرویس‌های اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری را در شهرهای تهران و قم آغاز کرده است.

متقاضیانی که پیش از این به دلیل کمبود امکانات مخابراتی، فیبر بودن خط تلفن یا فاصله زیاد از مراکز مخابراتی موفق به دریافت سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت نشده‌اند، از این پس می‌توانند بدون محدودیت برای دریافت سرویس‌های اینترنت ثابت شاتل اقدام کنند.

مهم‌ترین ویژگی های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل برای خطوط فیبر نوری

بهره‌مندی از خدمات پشتیبانی 24 ساعته شاتل به عنوان شرکتی که طی چندین سال گذشته، دارای بالاترین سطح رضایت کاربران کشور بوده است.بدون نیاز به پرداخت هزینه‌ی بیشتربا سرعت و کیفیتی تضمین شده راه‌اندازی در کوتاه‌ترین زمان پیشنهادهای استثنایی برای خرید سرویس  ویژه مشتریان فیبر نوریامکان دریافت سرویس‌های VDSL در مراکزی که تجهیزات مورد نیاز برای این سرویس‌ها فراهم باشد.

راه‌های دریافت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل بر بستر فیبر نوری:

برای اطلاع از خدمات شما می‌توانید از طریق وب‌سایت شاتل به نشانی (www.shatel.ir)  مراجعه فرمایید.

تماس با مرکز تماس سراسری شاتل به شماره 91000000

مراجعه به وب‌سایت شاتل به نشانی  https://www.shatel.ir/festivals/shatel-fibre/

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت ثابت ی اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری سرویس اینترنت دریافت سرویس ارایه کننده ارایه سرویس خطوط تلفن سرویس ها خط تلفن بر بستر سیم مسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت